Рекламации

  1. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, потребителят има право да го върне за сметка на търговеца, като същият ще изпрати друг продукт като заявения. В този случай, транспортните разходи са за сметка на търговеца. Задължително приложете към Вашата пратка стоковата разписка и формуляр за замяна/връщане.


Адрес за изпращане:
Бургас 8000,
ул.”Ал.Богориди” №9
„Нем-Консулт” ЕООД


            Връщането на продукта трябва да е чрез куриерска фирма "Еконт" или "Спиди". Задължително условие: Продуктът трябва да бъде в цялостна опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него (от кремове, парфюми, дезодоранти, цигарен дим и др.), да не е пран, да не е гладен.

            При рекламация съгласно чл. 114 ал.2 ЗЗП, потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя.

            Съгласно чл.114 ал.4 ЗЗП, потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъответствието на потребителската стока с договора е незначително.

 

  1. Долна част на бельо - бикини, боксери, бразилиани, прашки, слипове, бодита-бельо, стягащо бельо, чорапи, чорапогащници - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна.

            В случай, че номерът на закупения от електронен магазин www.renibg.com продукт не е в подходящ за Вас размер, същият може да бъде заменен до 14 дни след получаването му. Задължително условия за замяната: продуктът, за да може да се подмени, трябва да бъде в цялостна опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него (от кремове, парфюми, дезодоранти, цигарен дим и др.), да не е пран, да не е гладен.
            Задължително приложете към Вашата пратка формуляр за замяна/връщане.който е наличен на сайта www.renibg.com в раздел „Рекламации”. В него изрично посочете номерът който искате да ви бъде изпратен. Разходите за куриер са за сметка на потребителя.
            Ако не разполагаме с желания от Вас размер в момента, може да поръчаме съответния размер при доставчиците ни (необходимо време за доставка: около 2 до 3 календарни седмици), да заменим продукта с друг, да Ви върнем сумата, като връщането се осъществява единствено по банков път /не се приемат пратки с наложен платеж/. Пратката с върната стока, която поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще Ви бъде върната за Ваша сметка. Старателно опаковайте пратките.
            Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефона, указан в интернет страницата.


                         Адрес за изпращане:
                                  Бургас 8000,
                                  ул.”Ал.Богориди” №9
                                  „Нем-Консулт” ЕООД

 

  1. Потребителят има право да се откаже от договора в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба. Когато потребителят иска да се откаже от договора, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока. Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок. Потребителят заплаща разходите за връщането на стоките.

            На основание чл.57 т.5 Закона за защита на потребителите  поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето, правото на отказ от договора не се прилага относно - всички видове долно бельо - бикини, прашки, боксери, бразилиани, стягащо бельо, чорапи, чорапогащници, слипове, боди-бельо.

            Задължително условие: Продуктът трябва да бъде в цялостна опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да няма аромати по него (от кремове, парфюми, дезодоранти, цигарен дим и др.), да не е пран, да не е гладен След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и  ще върнем дължимите суми в законоустановения срок.

 

             изтегли формуляра