Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота – от 9,00 до 12,30 ч.

Поръчки, направени след 17,00 ч. от понеделник до петък се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени след 12,30 в събота се обработват в първия следващ работен ден. Поръчки, направени в неделя се обработват в първия следващ работен ден.

 Поръчки може да правите 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Можете да направите поръчка онлайн като гост, чрез регистрация в сайта ни, по телефона, по мейл или в чат мрежата. За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Задължително отбележите наименованието на продукта, който сте избрали, цвят, размер.

 

Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни.

 

Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са  "Еконт" или "Интерлогистика" . Цената на доставката зависи от грамажа на поръчаните продукти. След като направите поръчка и въведете вашите данни, системата автоматично ще изчисли цената за доставка преди да потвърдите поръчката.

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.