бански 81189 YSABEL MORA

92,90 лв. 59,46 лв.
  • Марка: Ysabel Mora

Бански от две части. Горната част е с меки чашки с банели. Чашките могат да се местят по хода на презрамките и по този начин да се регулира размера им. Има връзки отпред които също позволяват регулиране на размера на чашките. Презрамките не могат да се свалят, но се регулират. Закопчава се на гърба с клипс. Долната част е тип бикина. Бързосъхнеща материя. Състав: 82% полиамид, 18 % еластан. Ориентировъчен размер на чашка D

Характеристики
Размерна таблица
Доставка
Характеристики
Размер
40, 42, 44, 46, 48, 50
Цвят
многоцветен
Размерна таблица

Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.