СУТИЕН GISELA 1/0366 NEGRO

48,90 лв.
  • Марка: Gisela

Сутиен с предно закопчаване, изработен от памук. Без подплънки, без банели, подходящ за носене и след оперативни интервенции. Идеално приляга към тялото, като ширината на колана на гърба осигурява удобство. Презрамките се регулират и могат да се кръстосат на гърба.

95% памук, 5% еластан

Характеристики
Размерна таблица
Доставка
Характеристики
Видове
мека чашка, без банели
Размер
B 85, C 80, C 85, B 80, D 80, D 85, C 90
Цвят
черен
Размерна таблица

 https://renibg.com/media/dev/T-Gisela.jpg

Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.