СУТИЕН V!BRA ЧЕРЕН

42,90 лв.
  • Марка: Julimex

Този самозалепващ черен сутиен е чудесно решение за дрехи с дълбоко изрязано деколте, дрехи с изразян гръб или разголени рамене. Самозалепващите се прозрачни крила осигуряват допълнителен комфорт по време на носене и перфектно заместват пълната обиколка. Чашките, пълни със сертифицирано силиконово лепило, перфектно прилепват към кожата и подсилват бюста, придавайки му перфектен вид. Може да се използва многократно.

95% полиуретан, 3% полиестер, 2% силикон

Характеристики
Доставка
Характеристики
Видове
самозалепващ
Размер
чашка А, чашка B, чашка C
Цвят
черен
Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.