СУТИЕН WINGS БЕЖОВ

42,90 лв. 34,32 лв.
  • Марка: Julimex

Това е модел с чаши от профилирана пяна, които перфектно задържат гърдите благодарение на слой от сертифицирано силиконово лепило.  Допълнителните, прозрачни лепки отстрани увеличават усещането за комфорт. Този сутиен е чудесно решение за дрехи с дълбоко изрязано деколте, дрехи с изразян гръб или разголени рамене

95% полиуретан, 3% полиестер, 2% силикон

Характеристики
Доставка
Характеристики
Видове
самозалепващ
Размер
чашка А, чашка B, чашка C
Цвят
телесен, бежов
Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.