КЛИПС КОРОНА

12,90 лв.
  • Марка: Julimex

Понякога е необходимо не само да скриете презрамките на сутиена, но и да украсите мястото на гърба, където се пресичат. Един обикновен клипс не е достатъчен - затова ви предлагаме модел, декориран с черна дантела. Този дизайн идва от специална колекция от аксесоари LADY BOSS, подготвени заедно с дизайнера на бельо - Katarzyna Dacyszyn. Такъв клипс трябва да бъде показан!

 

80% поликарбонат, 20% полиестер

Доставка
Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.