СУТИЕН ОТ ТРИ ЧАСТИ 3/0262 GISELA BLANCO

72,90 лв. 58,32 лв.
  • Марка: Gisela

Моделът може да се носи по три различни начина - частта от бяла дантела може да се носи самостоятелно, както и заедно с частта в телесен цвят като по този начин се формира бралет. Частта в телесен цвят цвят представлява сутиен с чашки с банели и подвижни презрамки. Съчетава се с бикини 3/0262

92% полиамид, 8% еластан

Характеристики
Размерна таблица
Доставка
Характеристики
Видове
оформена чашка, бриджитка, без банели, бралет
Размер
B 85, B 80, B 70, B 75
Цвят
бял+, бял, телесен, бежов
Размерна таблица

https://renibg.com/media/dev/T-Gisela.jpg

Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.