горна част 3/3219 GISELA

63,90 лв. 40,90 лв.
  • Марка: Gisela

Горна част с оформени чашки и банели. Връзките между чашките позволяват регулирането на размера. Размерът на чашките покрива- от чашка B до чашка D. Възможност да се регулира и обиколката.

Презрамките са регулируеми. Бързосъхнеща мека материя. Устойчиви цветове.

Състав: 74% полиамид, 26% еластан

Характеристики
Размерна таблица
Доставка
Характеристики
Размер
75, 80, 85, 90
Цвят
многоцветен
Размерна таблица

https://renibg.com/media/dev/T-Gisela.jpg

Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.