МЪЖКИ БАНСКИ Atlantis B16 DAVID

69,90 лв. 55,92 лв.
  • Марка: David

Мъжки бански тип шорти. Шортите имат странични джобове, както и малък заден джоб с капаче и лепка. Шортите са с широк ластик и връзки за завързване. Малка бродерия на левия крачол и малък метален аксесоар с лого на бранда. Материята е тънка и нееластична. Вътрешната страна е подшита с лека мрежеста материя, която осигурява комфорт. Бързосъхнеща материя.

100% полиестер

Характеристики
Доставка
Характеристики
Размер
M, L, XL, S
Цвят
зелен
Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.