КЪРПА ZUMA OCRE

45,90 лв.
  • Марка: Le comptoir de la plage

Кърпа с хавлиена подплата. Подходяща, както за басейните и за плажа, така и за дома. Благодарение на високия си грамаж, 340 gm², предлага толкова качествена попиваемост, колкото традиционната кърпа за баня.
Размери: 90х160см

100% памук

Характеристики
Доставка
Характеристики
Размер
90х160 см.
Цвят
многоцветен
Плътност
340 гр./м2
Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.