СИЛИКОНОВИ ПОДПЛЪНКИ WS 04 C/D

35,90 лв.
  • Марка: Julimex

Силиконовите подплънки са най-перфектният и лесен метод за уголемяване на бюста и придаване на красива пропорционална форма. Дизайнът на подплънките, увеличаващи бюста, едновременно го повдига, като дава ефект на твърдост и пълнота. Меките, силиконови пълнежи имат специалното свойство за бързо адаптиране към телесната температура, перфектно имитиращи естествените гърди, а също така са приятни на допир, дискретни и незабележими. Тегло общо на двете подплънки- 335 гр.

100% силикон

Доставка
Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.