СУТИЕН BLANCA

33,90 лв.
  • Марка: Selene

Удобен сутиен с меки чашки без банели. Изработен от мека и приятна памучна материя. Презрамките се регулират. Осигурява отлична подръжка и комфорт. Приляга перфектно към тялото.

42% памук, 11% еластан, 47% полиамид

Характеристики
Размерна таблица
Доставка
Характеристики
Видове
мека чашка
Размер
F 90, F 95, F 75, F 80, F 85, Е 80, Е 85, Е 90, Е 95, Е 75
Цвят
черен
Размерна таблица

https://renibg.com/media/dev/renibg_selene.jpg

Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт", "Спиди" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.