СУТИЕН WOW САМОЗАЛЕПВАЩ

22,90 лв.
  • Марка: Julimex

Сутиен, чиито чашки  перфектно се придържат към бюста благодарение на слой от специално силиконово лепило, непредизвикващо алергии. 

При поставянето на сутиена просто дръпнете връзките и ги завържете за да получите ефектен тласък нагоре, водещ до повдигане на бюста.

Този сутиен е подходящ за дрехи с голи рамене или гръб - без излишни ленти или презрамки. WOW!

Сутиенът е предназначен за многократна употреба

95% полиуретан, 3% полиестер, 2% силикон

Характеристики
Доставка
Характеристики
Видове
самозалепващ
Размер
чашка А, чашка B, чашка C, чашка D
Цвят
черен, бял, екрю, бежов
Доставка

Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък-от 9:00 ч. до 17:00 ч., събота-от 9,00 до 12,30 ч. Срок на доставка на територията на Република България – от един до пет работни дни. Всички пратки на територията на Република България се изпращат с избраната от вас куриерска фирма. Възможностите са "Еконт" или "Интерлогистика" .

Забележка:

Ако сте избрали куриерска фирма "Интерлогистика" последвайте линка https://www.interlogistica.bg/bg/info/grafik/ за да проверите възможните дни за доставка до избраното от Вас населено място.

Посочената цена за доставка с "Интерлогистика" в размер на 4,80 лв. е цената само за доставка. Същата не включва такса "наложен платеж", която е в размер на 1% без ДДС от дължимата стойност, но не по-малко от 1,00 лв. без ДДС. При заплащане с банкова карта, такава такса не се дължи.