Често задавани въпроси (FAQ)

?
Как да направя бърза поръчка?

Изберете продукта който искате да поръчате след това попълнете вашия телефонен номер в полето под Бърза поръчка, прочетете общите условия и ако сте съгласни с тях натиснете бутона поръчай. След това очаквайте обаждане от наш служител за да уточните желания от вас размер и цвят, адреса за доставка и начина на плащане.

?
Какво е потребителски профил?

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време.Ако не сте правили поръчка преди това имате възможност да създадете потребителски профил използвайки опцията регистрирай се.

Ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти, може да следите статуса на активните си поръчки и др.

?
Какво да правя при забавяне на доставката ?

Ако не получите поръчката си до посочения срок, моля свържете се с нас. Ние ще проверим какъв е статусът на поръчката и ще ви уведомим.

Можете по всяко време да следите статуса на поръчките си от вашия потребителски профил.

?
Доставяте ли до моя град ?

Правим доставки до всяка точка на България.

?
Как мога да направя поръчка?

Поръчки може да правите 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Можете да направите поръчка онлайн като гост, чрез потребителският ви профил, чрез бутона за бърза поръчка, по телефона или по мейл.

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. Тук може да следите статуса на активните си поръчки.

Ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти.

За да направите поръчка като регистриран потребител  е нужно: Кликнете върху вход за клиенти - намира се  горе в дясно, въведете вашето име и парола. Задължително отбележите наименованието на продукта, който сте избрали, цвят, размер и следвайте бутоните продължи до завършване на вашата поръчка.

За да направите поръчка като гост са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Задължително отбележите наименованието на продукта, който сте избрали, цвят, размер.

 За да направите поръчка чрез бутона за бърза поръчка е нужно: телефон за връзка. Задължително отбележите наименованието на продукта, който сте избрали, цвят, размер.

 

?
Как да разбера кой размер сутиен да си поръчам?

За да определите кой размер е най-подходящият за Вас трябва да измерите подгръдната обиколка(обиколката под бюста) и гръдната обиколка(през бюста).

  • подгръдната обиколка: Вземете шивашки метър и измерете - той трябва да бъде в хоризонтална позиция. Измерете обиколката непосредствено под гърдите. Сантиметърът трябва да бъде опънат, но не да стяга.
  • гръдната обиколкаВземете шивашки метър и измерете - той трябва да бъде в хоризонтална позиция.    Измерете обиколката през зърната на гърдите това най-често е най-широката част на гръдния кош. Сантиметърът трябва да бъде опънат, но не да стяга.

След като сте измерили подгръдната и гръдната обиколка можете да изберете размера си в таблицата, която ще откриете под всеки продукт в  раздел размерна таблица. Много важно е да знаете че всеки производител  има своя собствена таблица с размери.

?
Кога ще получа направената от мен поръчка.

Стараем се поръчките да бъдат обработвани в най-кратки срокове. В зависимост от натоварването на магазина от 1 до 5 работни дни е времето за доставка.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас